Caverion-experts.jpg
09.09.2024 Lehdistötiedote

Veikkauksen myyntipaikkojen kunnossapitotoiminta siirtyy Caverionille

Veikkauksen asiamiespisteissä ja pelisaleissa sijaitsevien myyntipäätteiden ja peliautomaattien asennuksista, laitevaihdoista ja huoltopalveluista vastaa jatkossa Caverion. Noin 50 Veikkauksen työntekijää siirtyy Caverionin palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä. Sopimuksen on määrä alkaa vuoden 2024 loppupuolella.

”Veikkaus valmistautuu rahapelijärjestelmän uudistukseen ja keskittyy jatkossa ydinliiketoimintaansa. Kumppanuudella Caverionin kanssa haluamme varmistaa Veikkauksen pelilaitteiden korjaus-, huolto- ja asennuspalveluiden jatkuvan kehittämisen sekä kustannustehokkaan ja laadukkaan palvelumallin myös tulevaisuudessa. Veikkaukselta siirtyville työntekijöille tämä samalla on hieno mahdollisuus päästä osaksi Caverionin moniammatillista, koko maan kattavaa tiimiä”, sanoo Veikkauksen POS Services and Logistics -yksikön Vice President Lauri Noro.

”Veikkauksen myyntipäätteiden ja peliautomaattien laitevaihdot ja korjauspalvelut täydentävät erinomaisesti palveluvalikoimaamme ja sopivat hyvin valtakunnalliseen organisaatioomme. Henkilöstö on Caverionin suurin voimavara, ja toivotamme uudet caverionilaiset lämpimästi tervetulleiksi joukkoomme”, sanoo Raimo Ojanen, Caverionin kiinteistöteknisistä palveluista Etelä-Suomessa vastaava johtaja.

Veikkaus valitsi Caverionin yhteistyökumppaniksi julkisen hankintakilpailutuksen kautta. Teknisten palvelujen markkinajohtaja Caverion työllistää Suomessa noin 5 000 ammattilaista.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Raimo Ojanen, Liiketoimintajohtaja, Etelä-Suomi, Caverion, raimo.ojanen@caverion.com, puh. 050 390 2004 Lauri Noro, Vice President, POS Services and Logistics, Veikkaus, puh. 040 586 8583
Tilaa tiedotteet: