Caverion-expert-building.jpg
17.09.2024 Lehdistötiedote

Kesko hyödyntämään Caverionin tekoälyratkaisuja kiinteistöjen ylläpidossa

Kesko ja Caverion testaavat yhteistyössä tekoälyn luomia uusia mahdollisuuksia kiinteistöjen ylläpitoon. Tekoälyä käytetään jatkossa apuna Keskon kiinteistöjen huoltojen sisällön määrittelyssä. Lisäksi tekoälyn avulla tehostetaan ylläpitoa sen kaikilla osa-alueilla.  

”Panostamme Keskossa datan vastuulliseen hyödyntämiseen ja tekoälyyn. On erittäin kiinnostavaa kokeilla Caverionin tekoälyratkaisuja myös kiinteistöjemme ylläpidossa. Yhteisenä tavoitteena meillä on resurssi- ja energiaviisaat kiinteistöt ympäri Suomen”, sanoo Ari Pärssinen, sopimusvastuullinen kiinteistöpäällikkö Keskolta.

Caverion on kiinteistöjen analytiikkaratkaisujen edelläkävijänä tuottanut Keskolle tekoälyratkaisuihin pohjautuvaa kiinteistöjen analytiikkaa valtakunnallisesti. Uusien ratkaisujen kehittyessä palvelua laajennetaan nyt myös huolto- ja kiinteistöjohtamisen alueille.

”Kiinteistöjen huolto-, korjaus- ja ylläpitomallit ovat perustuneet pitkään vakiintuneisiin toimintamalleihin, jotka vaativat fyysistä käyntiä kohteessa. Tämä muuttuu väistämättä, ja Caverion on kehityksessä edelläkävijä. Tekoälyn avulla esimerkiksi automatisoidaan tiettyjä määräaikaisia tehtäviä ja tehostetaan tiedonhakua, mikä vapauttaa ammattilaisten aikaa muihin tehtäviin”, sanoo Laura Karotie, kiinteistöjohtamisen liiketoimintajohtaja, Caverion.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Susanna Hietanen, Senior Communications Manager, Caverion, puh. 050 3595 701, susanna.hietanen@caverion.com Inspiraatiota:   Katso webinaari-tallenne (https://www.caverion.fi/tapahtumat/webinaari-tekoaly-kiinteistojen-yllapito/), jossa kerromme, miten tekoäly voi tehostaa kiinteistöjen ylläpitoa. Caverionin kaikille avoin online-tapahtuma Vuoronvaihto tuo lavalle huippupuhujat 19.9. klo 13 alkaen. Ilmoittaudu mukaan syksyn inspiroivimpaan iltapäivään >> (https://www.caverion.fi/tapahtumat/vuoronvaihto-asiakastilaisuus/vuoronvaihto-verkkolahetys/)
Tilaa tiedotteet: